Sakarya

Kurban Bayramı'na doğru

16:15 10 Eylül 2016
Kurban Bayramı'na doğru

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Coş, mesajında, bayramın bu yıl milletçe büyük bir ümit ve heyecanla idrak edildiğini kaydetti.

Türkiye'nin acıdan, kederden sıkıntıdan uzak, huzur içinde bir bayram geçirmesi temennisinde bulunan Coş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Millet olarak acımız ne kadar büyük olsa da birlik ve beraberliğimize kast eden hain terör saldırıları, mücadele kararlılığımızı daha da artırmaktadır. İnanıyorum ki aziz milletimiz kahraman şehitlerimizin aziz hatıralarını sonsuza kadar yaşatacak, onların eşsiz fedakarlıklarını daima şükranla anacaktır. Elbette bu zor günler geride kalacak, Allah'ın yardımıyla yaşadığımız sıkıntılar son bulacak, huzur, sükun ve refahımızı daha da artıracağız. Ancak daha ağır bedeller ödememek için bayramın sağladığı dostluk, kardeşlik ikliminden de yararlanılmalı, her türlü fitne, fesat ve tuzağın farkında olmalıyız. Basiret ve feraseti elden bırakmamalıyız. Kardeşlik duvarımızda gedikler açılmasına asla izin vermemeliyiz."

Vali Coş, ayrıca, Sakaryalıların, bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri için, bayram süresince görevi başında olan güvenlik, sağlık, zabıta ve itfaiye personeli başta olmak üzere tüm görevlilere teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.