Sakarya

Sapanca'da Sosyal Gelişim Merkezi temel atma töreni

13:07 23 Eylül 2016
Sapanca'da Sosyal Gelişim Merkezi temel atma töreni

Sakarya Büyükşehir Belediyesince Sapanca ilçesine yapılacak Sosyal Gelişim Merkezi'nin temeli törenle atıldı.

Çayiçi Mahallesi'ndeki şantiye alanında gerçekleşen programda konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Sapanca'nın her geçen gün gelişmeye devam ettiğini söyledi.

Turizmin hareketlendiğini, süs bitkiciliği sektörünün geliştiğini vurgulayan Üstün, "Bugün de çok önemli bir yatırımın temelini atacağız. Yatırımın kendisi kadar mimari özelliği de çok önemli. Özellikle estetiği ön plana çıkaran projelere imza attığı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu'na teşekkür ediyorum. Ayrıca, Sapanca'nın doğal halini korumamız gerektiğinin bir kez daha altını çizmek istiyorum. Bunun için imar konusunda çok dikkatli olmalıyız. Bu konunun karşısında hep birlikte durmalıyız." diye konuştu.

Toçoğlu da kente alt ve üstyapı konusunda önemli yatırımlar kazandırdıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Sosyal anlamda da şehrimiz insanına hizmet sunmanın gayreti içindeyiz. Bu anlamda şehir merkezimizde çok büyük bir verim aldığımız Sosyal Gelişim Merkezi'ne benzer içerikte ilçelerimize de ortak standartlara sahip merkezler kazandırıyoruz. İlçelerimizde yaşayan kadın, yaşlı, çocuk, genç ve engellilerimize daha yakından hizmet sunacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Temelini atacağımız Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi de bu amaca yönelik bir adımdır. İnşallah 7'den 70'e tüm Sapancalılar burada buluşacak. Tüm Sapancalı hemşehrilerimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum."

Konuşmaların ardından projenin temeli atıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.