Sakarya

Sakarya'da kültür sanat

13:56 02 Kasım 2016
Sakarya'da kültür sanat

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen kültür sanat etkinliklerinde kasım ayı takvimi açıklandı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, tiyatro gösterimlerinden sergi açılışlarına, konferanslardan ustalara saygı günlerine, sinema gösterimlerinden panellere kadar birçok renkli etkinliği Sakaryalılar ile buluşturan programlarda, kasım ayında da birbirinden kaliteli programların kültür sanat dostlarıyla buluşacağı belirtildi.

Adapazarı Kültür Merkezi'nde 18 Kasım Cuma günü Prof. Dr. Nevzat Kor’a saygı gecesinin de düzenleneceği ifade edilen açıklamada, "Kasım kültür sanat etkinliklerimiz birbirinden kaliteli isimler ve programlarla başlıyor. Tüm kültür sanat dostlarını etkinliklerimize bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Ofis Sanat Merkezi'nde 8 Kasım salı günü GENAR Araştırma Danışmanlık Eğitim Merkezi Genel Müdürü Mustafa Şen'in konuşmacı olarak katılacağı "Başkanlık Sistemi Türkiye’ye Ne Kazandırır?" konu başlıklı konferansla başlayacak etkinliklerde, 15 Kasım Salı günü "Istanbul Photo Awards 2016" Anadolu Ajansı Fotoğraf Sergisi Ofis Sanat Merkezi'nde saat 18.00'de sergilenecek.

Ay boyunca, tiyatro gösterimleri, panel, sergi, konferans, sinema gösterimi, söyleşi ve imza günleri etkinlikleri de sanatseverlerle buluşacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.