Sakarya

Sakarya'dan kısa kısa

17:47 27 Kasım 2016
Sakarya'dan kısa kısa

Sakarya Büyükşehi̇r Beledi̇yesi̇ Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Macera Park'ta yaklaşık 80 öğrencinin geleneksel okçuluk eğitimlerinin devam ettiğini bildirdi.

Yüce, yaptığı yazılı açıklamada, eğitimlerin gençlere tarih bilincinin yanı sıra özgüven ve cesaret duygularının da kazandırılmasına yardımcı olduğunu belirtti.

Yaklaşık 80 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen eğitimlerin tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Yüce, "Gençlerimize tarih bilinci kazandırması açısından bu eğitimleri çok önemli buluyoruz. Aynı zamanda okçuluk eğitimleri dikkat, özgüven ve cesaret gibi duyguları da geliştirmelerine imkan sağlıyor. Bahar döneminde de geleneksel okçuluk eğitimlerimiz devam edecek. Bu konuyla ilgili kayıt takvimini ilan edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

- Sakarya Sanat Galerisi'nde tezhip sergisi

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin kasım ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında, Mesuda Hülya Şanes Doğru'nun "Şükür" adını verdiği tezhip sergisi izlenime sunulacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, kasım ayı kültür sanat etkinlikleri programında yer alan Mesuda Hülya Şanes Doğru’nun "Şükür" adlı sergisi, 29 Kasım Salı günü Sakarya Sanat Galerisi’nde saat 18.00'de yapılacak açılışla sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.