Sakarya

Sakarya'da yeni tarım aletleri tanıtıldı

17:30 04 Mayıs 2017
Sakarya'da yeni tarım aletleri tanıtıldı

Sakarya'da bir traktör firmasının organize ettiği "New Holland Tarım ve Teknoloji Road Show" etkinliğinde çiftçilere, son geliştirilen teknolojik tarım aletleri tanıtıldı.

TürkTraktör'ün markası New Holland, Sakarya bayisi Yılmaz Traktör'ün bölge çiftçilerini, tarımda gelişen ve değişen teknolojik uygulamalarla buluşturmak için Sakarya'nın Akyazı ilçesinde düzenledikleri "New Holland Tarım ve Teknoloji Road Show" saha etkinliğinde çiftçiler, yeni tarım aletlerini çalışırken uygulamalı olarak tanıma fırsatı buldu.

TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, burada yaptığı açıklamada, "Çiftçilerimizin saha çalışmalarındaki tüm ihtiyaçlarını A’dan Z’ye karşılıyoruz. Düzenlediğimiz saha etkinliklerimizle çiftçilerimize gelişen teknolojiyle birlikte aslında tarladaki çalışmalarında kendilerine çok daha verimli bir çalışma ortamı yaratabileceklerini göstermeyi hedefliyoruz." dedi.

"New Holland Tarım ve Teknoloji Road Show" etkinliğine yoğun ilgi gösterildiğini belirten Özdemir, saha etkinliğine katılan çiftçilere tarım uygulamalarında yaşanan yeni gelişmeler konusunda da bilgilendirme yaptıklarını söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.