Sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

18:01 01 Haziran 2017
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne yükselmesine ilişkin, "Sporda en güzel günlerimizi yaşıyoruz. Beklediğimiz, hak ettiğimiz başarılara bu yıl ulaştık. Ama yükselişimiz daha yeni başladı." dedi.

Toçoğlu, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne yükselmeyi garantileyen Büyükşehir Belediyespor kafilesiyle bir araya geldi. Acıbadem Üniversitesi mücadelesinin ardından Süper Lig’e yükselişini kutlayan takımı ziyaret eden Toçoğlu, oyuncuları ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Yeni sezonda, yeni hedeflere odaklanacaklarını belirten Toçoğlu, daha iyi noktalara geleceklerini ifade etti.

Şehir olarak sporda yaşanan başarıları özlediklerini aktaran Toçoğlu, şunları kaydetti:

"Sakaryaspor'un ardından basketbol takımımız da şehrimizin yüzünü güldürdü. Gerçekten sporda en güzel günlerimizi yaşıyoruz. Beklediğimiz, hak ettiğimiz başarılara bu yıl ulaştık. Ama yükselişimiz daha yeni başladı. İnşallah yeni liglerde yeni başarılar kazanarak daha iyi noktalara ulaşacağız. 3 yıldır Basketbol Süper Ligi'ne yükselmek için ciddi bir efor sarf ettik. Hamdolsun bu yıl Süper Lig’deyiz. Teknik ekibimiz ve oyuncularımız da sahada müthiş bir mücadele örneği ortaya koydu. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde kalıcı olmak, yeni başarılara hep birlikte imza atmak için çalışacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.