Sakarya

Tedavi edilen köpek, sahibine kavuştu

15:03 08 Haziran 2017
Tedavi edilen köpek, sahibine kavuştu

Karasu ilçesinde bir kişi tarafından vurulan ve bıçaklandığı iddia edilen köpek, tedavinin ardından yeni sahibine kavuştu.

Karasu Belediyesi Veteriner Hekimi Hamza Ayar tarafından tedavi edilen köpeği İstanbul'dan ilçeye gelen Emel Üçüncüoğlu Tekin sahiplendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, köpeğe zamanında müdahale edildiğini söyledi.

Köpeğin tedavi sürecini dakika dakika gözlemlediklerini vurgulayan İspiroğlu, "Veteriner hekimimiz zamanında doğru müdahale ederek bir can kurtardı. Gün geçtikçe durumu iyiye giden köpeği, bundan sonraki tedavisini en iyi şekilde özel bir klinikte yapacağının sözünü veren ve İstanbul’dan buraya gelerek köpeği sahiplenen hayvansever vatandaşımız Emel Üçüncüoğlu Tekin’e tutanaklar karşılığında teslim ettik." diye konuştu.

Yeni Mahalle'de bir olayın yaşandığının bilgisini aldıklarını ifade eden İspiroğlu, şöyle konuştu:

"Acilen Hayvan Rehabilitasyon Merkezimizdeki personellerimizi ve veteriner hekimimizi buraya yönlendirdik. Belediye Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne alınan yaralı köpeğe ilk müdahale veteriner hekimimiz tarafından yapıldı ve şu an köpeğin sağlık durumu çok iyi. Ayrıca, bu üzücü olayı yapan kişi veya kişiler hakkında İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ile tüm görüşmelerimizi yaptık ve takibi içerisindeyiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.