Sakarya

Sakarya'dan kısa kısa

15:03 10 Haziran 2017
Sakarya'dan kısa kısa

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte devam eden "Mahallemde İftar Var" programlarının Pazar günü Serdivan'da yapılacağı bildirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Şehrimizin dört bir yanında hemşehrilerimizi kurduğumuz gönül sofralarında ağırlamaya devam ediyoruz. 'Mahallemde İftar Var' programlarımızda sofralarımızın sıradaki adresi Serdivan olacak. 11 Haziran Pazar günü Serdivan Belediyesi yanında kurulacak sofralarımıza ramazan bereketinden birlikte nasiplenmek isteyen tüm vatandaşlarımız davetlidir." ifadelerine yer verildi.

- Sapanca SGM'nin yüzde 95'i tamamlandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca’da inşa edilen Sosyal Gelişim Merkezi (SGM) projesinde çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, inşaatta son aşamada olduklarını ve kısa süre içerisinde merkezi kullanıma sunacaklarını ifade etti.

Merkezin tamamlanma aşamasında olduğu bilgisini paylaşan Oktar, şunları kaydetti:

"İnşallah çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayarak bir ilçemize daha Sosyal Gelişim Merkezi kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız. Ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Trevatuvarlar yapılıyor. İç cephe boya işlemleri tamamlandı. Şu anda yüzde 95 seviyesine ulaştık. Kısa süre içerisinde çevre düzenleme çalışmalarının da tamamlanmasıyla ortaya çok güzel bir merkez çıkacak. Bu merkezin içerisinde konferans salonu, kafeterya, çocuk oyun odası ve eğitim sınıfları yer alacak. Sosyal Gelişim Merkezi'nin Sapancalı hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.