Sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediyesinde atamalar

15:20 25 Temmuz 2017
Sakarya Büyükşehir Belediyesinde atamalar

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği ile bazı daire başkanlıklarına ve şube müdürlüklerine atamalar yapıldı.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar'ın, Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandığı belirtildi.

Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar'ın, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığına atandığı aktarılan açıklamada, diğer atamalar hakkında şu bilgiler yer aldı:

"Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı görevini yürüten ve aynı zamanda Türkiye Karate, Kano, Belediyespor Kulüpleri Federasyonlarında ve Büyükşehir Basketbol Takımında yönetim kurulu üyelikleri bulunan Orhan Bayraktar, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığına atanmıştır. Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına ise Bilişim Sistemleri ve Donanım Şube Müdürü Celal Of getirilmiştir. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı görevini ise Park ve Bahçeler Şube Müdürü olan Murat Mutlu devralmıştır. Mutlu’dan boşalan Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü görevine de Kemal Can Karslı getirilmiştir."

Açıklamada, yeni görevlendirmelerin hayırlı olması ifade edilerek, atanan bürokratların şehre hizmet anlamında başarılı çalışmalara imza atacaklarına olan inanç dile getirildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.