Sakarya

Geyve ve Akyazı SGM'de kayıtlar başlıyor

13:25 06 Eylül 2017
Geyve ve Akyazı SGM'de kayıtlar başlıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Geyve ve Akyazı Sosyal Gelişim Merkezlerinde çocuk kulüpleri dönem kursları için kayıtların 11 Eylül'de başlayacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, gazetecilere yaptığı açıklamada, 7-14 yaş arası öğrenciler için her yıl olduğu gibi bu yıl da eğlenme, öğrenme ve paylaşımda bulunma adresinin Sosyal Gelişim Merkezleri olacağını söyledi.

Geyve ve Akyazı'daki sosyal güvenlik merkezleri bünyesinde hizmet veren çocuk kulüplerine yeni dönem kayıtların 11 Eylül Pazartesi günü başlayacağını belirten Yüce, şunları kaydetti:

"Geyve SGM'de akıl oyunları, ağlama, becerikli eller, bilgisayar tasarım, drama-diksiyon, gitar, İngilizce, Kuran-ı Kerim ve değerler eğitimi, maket yapımı, melodika, resim, satranç ve tasarım olmak üzere 13 farklı branşta derslerimiz olacak. Miniklerimiz hem yeni arkadaşlıklar edinecek hem de yeni bilgiler öğrenmenin ayrıcalığını yaşacayacak."

- Kurslar 7 Ekim'de başlayacak

Yüce, Akyazı SGM'de de 12 branşın öğrencilerle buluşacağını dile getirerek, çocuk kulüplerinde ilk ders zilinin 7 Ekim Cumartesi günü çalacağını bildirdi.

Çocuk kulüplerinde kurslara yönelik tük altyapının oluşturulduğunu ifade eden Yüce, "Yeni dönemi heyecanla bekliyoruz. Vatandaşlarımız kayıt işlemlerini www.sakarya.bel.tr veya Sosyal Gelişim Merkezlerinden bizzat yapabilirler." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.