Sakarya

Başbakan Başdanışmanı Akça'nın SASKİ'yi ziyareti

14:38 29 Ekim 2017
Başbakan Başdanışmanı Akça'nın SASKİ'yi ziyareti

Başbakan Başdanışmanı Lütfi Akça, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş'i ziyaret etti.

Akça ve beraberindeki heyet ilk olarak Keleş'ten şehir genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak, Hızırilyas İçmesuyu Arıtma Tesisini gezdi.

İncelemelerin ardından konuşan Akça, Sakarya'da yeni bir teknoloji incelediklerini, Hızırilyas'ın son derece modern, işletilmesi kolay ve çok verimli bir tesis olduğunu söyledi.

Rüstem Keleş de altyapıya yaptıkları yatırımlar ve yakaladıkları kalite ile şehirde rahatlıkla "Sakarya'da su çeşmeden içilir" dediklerini vurguladı.

Sakarya'nın sağlam bir altyapıya sahip olması ve gelecek yıllarda da sıkıntı yaşamaması için planlarını yaptıklarını belirten Keleş, "Şehrimiz altyapısına ciddi yatırımlar yaptık ve şehrimizin dört bir yanında yeni yatırımlarımıza devam ediyoruz. Çelik isale hatları ve yüksek teknolojiye sahip içmesuyu arıtma tesisleri inşa ederek bol ve sağlıklı içmesuyunu şehrimizin dört bir yanına ulaştırıyoruz. Suyumuzun kalitesi noktasında çok şeffafız. Bununla ilgili kalite göstergelerini vatandaşlarımız resmi internet sitemiz üzerinden kontrol edebiliyorlar." dedi.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.