Sakarya

"Kart54" kullanımı 94 milyona ulaştı

12:41 28 Aralık 2017
"Kart54" kullanımı 94 milyona ulaştı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte hızlı, ucuz ve kolay ulaşım imkanı sağlayan Kart54, hizmete alındığı günden bu yana 94 milyon kullanım sayısına ulaştı.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, yaptığı açıklamada, otobüse Kart54’le binişlerin 94 milyona ulaştığını belirterek ilgi gösteren tüm Sakaryalılara teşekkür etti.

Toplu taşımada tek ödeme seçeneği olan Kart54'e olan ilginin her geçen gün arttığına dikkati çeken Pistil, şunları kaydetti:

"2017 yılında Kart54'e yaklaşık 96 bin 500 başvuru gerçekleşti. Bu sayıyla birlikte Sakarya'daki toplam Kart54'lü sayısı 295 bine ulaştı. Ulaşımda hızlı ve kolay ödeme imkanı sunan Kart54 uygulamamıza ilgi gösteren tüm hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyorum. 5 olan Kart54 dolum noktalarımızın sayısını Mavi Durak, İhsaniye Garajı ve Yenicamii'ye koyduğumuz kiosklarla 8'e çıkarttık. Kişiselleştirme hizmetlerimizi de Yenicami ofisine ilave olarak Orta Garaj ve Kampüs ofislerini ekledik. Şehrimizin tamamında toplam 230 bayiimiz bulunuyor. Genişletilen bayii sayısıyla kolay ulaşılabilen yaygın bir hizmet ağına sahibiz. Bayiilerimiz ile ilgili bilgilere kart54.net adresinden ulaşılabilmektedir. Toplu taşımada hayata geçirdiğimiz yeniliklerle hemşehrilerimizin ulaşımlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.