Sakarya

Vali Balkanlıoğlu'ndan kurum ziyaretleri

19:07 13 Şubat 2018
Vali Balkanlıoğlu'ndan kurum ziyaretleri

Sakarya Valisi irfan Balkanlıoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

PTT Başmüdürlüğünü ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, teşkilat içerisindeki birimleri gezerek Başmüdür Yılmaz Demir'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Balkanlıoğlu, köklü kurumlardan olan ve sürekli kendisini yenileyen, önemli hizmetler veren PTT teşkilatına başarılar diledikten sonra, Adapazarı'nda esnaflarla sohbet etti.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü de ziyaret eden Balkanlıoğlu, İl Müdürü Hüseyin Yorulmaz'dan bilgi aldı.

Müdürlüğün ilin tanıtımı ve turizm faaliyetleri alanında büyük bir görev üstlendiğini dile getiren Balkanlıoğlu, daha sonra Mısır Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünü ziyaret ederek, ülkenin mısır başta olmak üzere buğday, baklagil, sebzecilik, bitki sağlığı, biyolojik çeşitlilik, genetik ve toprak su kaynakları konularındaki araştırmaları hakkında Enstitü Müdürü Yavuz Ağı'dan brifing aldı.

Balkanlıoğlu, Sakarya Orman Bölge Müdürü Okan Kurşun'dan bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Sakarya Meteoroloji Müdürlüğüne geçti.

İl Müdürü Mustafa Yıldırım'dan yapılan çalışmalar ve hava tahmin raporlarının değerlendirmesini dinleyen Balkanlıoğlu, son olarak, İŞKUR İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

İl Müdürü Tekin Kaya'dan kurumun çalışmaları ve istihdam konularında bilgi alan Vali Balkanlıoğlu, İŞKUR'un son yıllarda kendisini geliştirdiğini ve istihdam konusunda koordinatör görevini başarıyla sürdürdüğünü ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.