Sakarya

AK Parti Sakarya 6. Olağan Kongresi'ne doğru

17:17 08 Mart 2018
AK Parti Sakarya 6. Olağan Kongresi'ne doğru

AK Parti Sakarya 6. Olağan Kongresi'nin yapılacağı spor salonu ve çevresinde hazırlıklar devam ediyor.

Köprübaşı Mahallesi'ndeki Sakarya Spor Salonu'nda 11 Mart'ta yapılacak olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı AK Parti Sakarya 6. Olağan Kongresi öncesinde salon ve çevresindeki çalışmalar aralıksız sürüyor.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'la yapılan çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, kongre ve miting tarihinin 45 gün önce belli olmasıyla hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Sakarya'da huzur buluyorum." sözünü hatırlatan Kılıç, "Dolayısıyla tekrar buradan huzur bulması adına hakikaten çok ciddi çalışma yapıyoruz. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar yerine getirmeye çalışıyoruz. Miting ve kongrelerle alakalı daha evvelden de tecrübelerimiz var. Güzel bir kongre ve miting olacağına inanıyoruz." dedi.

Kılıç, ne kadar davet ederseniz edin Cumhurbaşkanı Erdoğan ismi geçtiğinde insanların mitinglere akın ettiğini vurgulayarak, dolayısıyla kendilerinin sadece bunu organize haline getirdiklerini kaydetti.

Sakarya'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a müthiş bir sevgi olduğunu dile getiren Kılıç, "Bir baba evladına hangi gözle bakıyorsa Sayın Cumhurbaşkanımız da Sakarya'ya öyle bakıyor. Dolayısıyla biz bunu yerine getirmek için mücadele ediyoruz. Sakarya, 11 Mart'a hazır." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.