Sakarya

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü

17:04 18 Mart 2018
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü

Sakarya'nın Ferizli ve Söğütlü ilçelerinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla anma etkinlikleri yapıldı.

Ferizli'de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla Merkez Camisi'nde sabah namazı sonrası cemaate Çanakkale Savaşları sırasında Mehmetçik'e tayın olarak dağıtılan buğday çorbası ikram edildi.

Ferizli Kaymakamlığı önünde düzenlenen törende de Atatürk büstüne Ferizli Kaymakam Vekili Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve Belediye Başkanı Ahmet Soğuk tarafından çelenk sunularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Gün dolayısıyla Merkez Mezarlığında Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve dua edildi.

Etkinliklere İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Sevinç, İlçe Müftüsü İsmail Temel, siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

- Söğütlü

Söğütlü ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla Hükümet Konağı önünde tören düzenlendi.

Törende Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne, Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli ve Belediye Başkanı Hüseyin Genç tarafından çelenk sunularak, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.