Sakarya

Dağ Bisikleti Maratonu Dünya Şampiyonası'na doğru

17:39 27 Mart 2018
Dağ Bisikleti Maratonu Dünya Şampiyonası'na doğru

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından, 2020 Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası Uluslararası Tanıtım ve Destek Giderleri için imza töreni düzenlendi.

Belediye binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 2020 yılında Cumhurbaşkanlığı himayesinde kentte düzenlenecek olan Dünya Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası'na kusursuz bir ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

Amaçlarının 2020 yılında şampiyonaya kusursuz ev sahipliği yaparak şehrin ve ülkenin tanıtımına katkı ve değer sağlamak olduğunu belirten Toçoğlu, şöyle konuştu:

"Bu kapsamda bizlere şampiyonanın Uluslararası Tanıtım ve Destek Giderleri sponsorluğunda bulunan MARKA’ya şükranlarımı sunuyorum.Bisiklet yolu ağımız 25 kilometreyi aştı. Yeni bisiklet yolları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belirtmem gerekir ki Camili'de Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası Projesi'ni hayata geçiriyoruz.

Hem bisiklet sporuna katkılar sunacak hem de bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandıracağız. İnşallah projemiz dev şampiyonaya ev sahipliği yapacak."

MARKA Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu da MARKA olarak bir taraftan planlama, strateji geliştirme ve yatırım destek faaliyetleriyle ilgilenirken diğer yandan nitelikli projelere mali ve teknik destek sağlama faaliyetlerini yürüttüklerini dile getirdi.

Çöpoğlu, bu kapsamda büyükşehir belediyesinin 2020 yılında ev sahipliği yapacağı 2020 Dünya Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası'nın Uluslararası Tanıtım ve Destek Giderleri sponsorluğunu üstlendiklerini de sözlerine ekledi.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.