Sakarya

Başkan İspiroğlu, muhtarlarla bir araya geldi

15:40 09 Nisan 2018
Başkan İspiroğlu, muhtarlarla bir araya geldi

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, muhtarlarla bir araya geldi.

Muhtarları makamında ağırlayan İspiroğlu, talepleri dinledi, yaz döneminde yapılacak hizmet ve projeler hakkında bilgi verdi.

İspiroğlu, yaptığı açıklamada, belediye olarak ilçeyi daha da yaşanabilir kılmak amacıyla alt yapı, eğitim, sanat, spor, kültür gibi pek çok alanda atılımlar yaptıklarını söyledi.

Çalışmaların devam ettiğini kaydeden İspiroğlu, şöyle konuştu:

"SASKİ'nin başlattığı altyapı hizmetleri ve daha öncesinde de doğal gaz çalışmaları kullanım alanlarımızın birçoğunun deforme olmasına neden olmuştu. SASKİ ilçemiz genelinde altyapı çalışmalarına bir yandan devam ederken diğer yandan da bitirdiği alanlardaki hizmetlerinin test çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yaz döneminde SASKİ tarafından teslim aldığımız yollarımızın genelini asfalt ile buluşturduk. Bu yaz ise bu çalışmalarımızı arttırarak asfalt olmayan hiçbir cadde ve sokak bırakmayacağımızı özellikle belirtirim."

İspiroğlu, iyi işler yapacaklarını dile getirerek, "Mahallelerimizi ve ilçe merkezimizi daha modern bir hale getireceğiz. İnanıyoruz ki sizlerin de güven ve desteğiyle Karasu’muzu, Sakarya'nın yükselen değeri yapacak, Karasu'da yaşam standardını çok daha yükseklere taşıyacağız. Marmara'nın yükselen değeri ilçemizi daha ilerilere taşımak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.