Sakarya

AK Parti milletvekili adayları Vali Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti

15:41 25 Mayıs 2018
AK Parti milletvekili adayları Vali Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti

AK Parti Sakarya milletvekili adayları, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarete AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, milletvekili adayları Recep Uncuoğlu, Kenan Sofuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek, Ali İnci, Ekrem Yüce, Lütfi Bayraktar ve partililer katıldı.

Vali Balkanlıoğlu, yaptığı açıklamada, 24 Haziran'da hem cumhurbaşkanlığı hem de milletvekilliği seçimlerinin olduğunu söyledi.

Milletvekili adaylarının kamuoyu tarafından tanınması ve hedeflerini deklare etmelerinin gerektiğini aktaran Balkanlıoğlu, "Resmi kurumlar da sonuçta seçmen. Arkadaşlarımız resmi kurumları dolaşarak istişarelerde bulunuyorlar. Şu anda yanımızda AK Parti milletvekili adayları var ama diğer partilerin adayları da buyursun gelsinler. Allah hakkımızda ne hayırlısıysa onu nasip etsin." diye konuştu.

AK Parti Sakarya Milletvekili ve adayı Uncuoğlu da nazik karşılamadan dolayı Vali Balkanlıoğlu'na teşekkür etti.

Uncuoğlu, seçimlerin erkene alınmasıyla sürecin hızlı ilerlediğini belirterek, "İlçelerimizi ziyaret ettik, dün de aday tanıtımımız ve seçim beyannamemiz Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklandı, güzel bir tören icra edildi. Sakarya'da seçimler huzur ve güven, demokratik olgunluk içerisinde icra edileceğine bir şüphemiz yok. Allah milletimiz için muvaffakiyetler nasip etsin." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.