Sakarya

Başkan Toçoğlu, STK ve vakıf temsilcileriyle iftarda buluştu

13:40 30 Mayıs 2018
Başkan Toçoğlu, STK ve vakıf temsilcileriyle iftarda buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve vakıf temsilcileriyle iftar programında bir araya geldi.

Toçoğlu, otelde düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, İslam coğrafyasının içinde bulunduğu durumu gördükçe birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluğa daha fazla ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Herkesin eksikliklere rağmen birbirini sevmesi gerektiğini aktaran Toçoğlu, şöyle devam etti:

"Ümmetin, coğrafyamızın, memleketimizin, şehirlerimizin ve milletimizin bizlerden beklentisi budur. Rabbim bu doğrultuda atacağımız adımlarda yardımcımız olsun. Bu birlikteliğin, kardeşliğin, huzur ortamının oluşmasında elbette STK'larımızın, vakıf ve derneklerimizin payı oldukça büyüktür. Hamdolsun bir yerel yönetim olarak STK'larımızla oluşturduğumuz bağ ve istişare kültürü şehrimiz için büyük bir kazanım oluşturmaktadır. Allah iyi niyetle yaptığımız hayırlı işlerimizi kolaylaştırsın. Rabbim aramızdan ayrılan kardeşlerimize rahmet, sizlere de sağlıklı uzun ömürler ihsan eylesin."

İftara AK Parti MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu, Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile çok sayıda davetli yer aldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.