Sakarya

Türkiye sandık başında

14:08 24 Haziran 2018
Türkiye sandık başında

Hendekli AK Parti Sakarya milletvekili adayı Ali İnci, MHP Sakarya milletvekili adayı Levent Bülbül ve İyi Parti Sakarya milletvekili adayı Ümit Dikbayır, erken saatlerde oy kullanacakları okullara geldi.

AK Parti, MHP ve İyi Parti'nin Hendekli milletvekili adayları oylarını kullandı.

Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 1164 numaralı sandıkta oyunu kullanan Ali İnci, 24 Haziran seçimlerinin özellikle Türkiye ve dünya insanlığı için hayırlı olmasını dileyerek, "Türkiye'nin iradesi güçlü bir cumhurbaşkanı var. Allah yeniden Cumhurbaşkanımıza ülkemizi, başkanlık sistemini idare etmesini nasip etsin. Ülkemizde birlik, beraberlik, bolluk ve bereket diliyorum." ifadelerini kullandı.

İnci'yi AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın ve partililer yalnız bırakmadı.

MHP Sakarya milletvekili adayı Levent Bülbül de oyunu Noksel İlkokulu'nda kullandı. 1109 numaralı sandıkta oy kullanan Bülbül, seçimlerin hayırlı olmasını temenni etti.

Milletin bugün tercihini sandığa yansıtacağını vurgulayan Bülbül, "Ortaya çıkacak neticeler, inşallah memleketimize ve milletimize hayırlar getirir. Oyumuzu kullandık, sandıkları ziyaret ediyoruz. Sandıklarda görevli olan arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyoruz. İnşallah katılımın yüksek olduğu, gerçek manada tercihlerin sandığa yansıyacağı bir seçim olur ve Türkiye inşallah rahat bir nefes alır diye ümit ediyorum, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun." şeklinde konuştu.

Bülbül'e MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, yönetim kurulu ve meclis üyeleri de eşlik etti.

İyi Parti Sakarya milletvekili adayı Ümit Dikbayır da erken saatlerde oy kullanacağı Noksel İlkokulu'na gelerek 1109 numaralı sandıkta oy kullandı.

Dikbayır'a eşi ve çocuklarının yanı sıra İyi Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Oyunu kullandıktan sonra sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Dikbayır, "Oyumuzu kullandık, ülkemiz için hayırlı olsun. Doğru bildiğimiz bir yolda çalıştık, aday olduk, bugünlere geldik. Oyumuz önce ülkemiz, sonra da şehrimiz için hayırlı olsun." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.