Sakarya

Türkiye sandık başında

15:17 24 Haziran 2018
Türkiye sandık başında

AK Parti ve MHP'nin Karasulu milletvekili adayları oylarını kullandı.

Karasulu AK Parti Sakarya milletvekili adayı Lütfü Bayraktar, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi için TOKİ Demokrasi Ortaokulunda oylamaya katıldı.

Seçimlerin Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulunan Bayraktar'ı, AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı ve partililer yalnız bırakmadı.

MHP Sakarya milletvekili adayı Tolgahan Öksüz de oyunu Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi'nde kullandı. Öksüz'e, MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara ve partililer eşlik etti.

- "Güvenlik tedbirlerimizi aldık"

Karasu Kaymakamı Aziz Mercan da Karasu İnönü İlköğretim Okulunda kurulan 1037 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Seçimin Karasu'ya ve Türkiye'ye hayırlar getirmesi dileğinde bulunan Mercan, "Bu seçimin huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için, vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içinde oylarını kullanabilmeleri için zaten seçim sırasında ve sonrasında güvenlik tedbirlerimizi aldık." dedi.

- Yaşlılar sandık başında

Söğütlü ilçesinde yaşayan 97 yaşındaki Ekrem Yalaz, Gündoğan İlkokulu'na gelerek oyunu kullandı.

Devletine ve milletine bağlı olduğunu aktaran Yalaz, "Oy kullanma hakkına sahip olduğum günden beri seçim sandıklarına gidip oyumu attım, vatandaşlık görevimi yaptım. Allah kimseyi devletsiz ve bayraksız bırakmasın. Seçimler hayırlı olsun." değerlendirmesinde bulundu.

Söğütlü ilçesinde yaşayan engelli Mehmet Bayram (85) da akülü arabasıyla Küçüksöğütlü Ortaokulu'na gelerek oyunu kullandı.

Yürüyemediği halde vatandaşlık görevini yaparak sandığa geldiğini anlatan Bayram, seçimlerin ülke için hayırlı olmasını diledi.

- Sakaryalı Romanlar sandık başında

Söğütlü ilçesi Kumköprü Mahallesi'nde yaşayan Romanlar, Gündoğan Ortaokulu'na gelerek oylarını kullandı.

Gündoğan Mahalle Muhtarı Hasan Vodinalı, Romanların, yapılan her çalışmada kendilerine destek olduğunu belirterek, oy kullanmaya geldikleri için teşekkürlerini iletti.

Söğütlü Romanlar Derneği Başkanı Orhan Tanyeli de Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi'nin Türkiye ve kendileri için önemli olduğuna değinerek, hayırlar getirmesini istedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.