Sakarya

AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümü

15:24 13 Ağustos 2018
AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümü

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Kılıç, mesajında, 14 Ağustos 2001 tarihinde "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sloganıyla kurulan AK Parti ile Türkiye'nin ekonomi, dış politika ve demokratikleşme gibi birçok konuda çağ atladığını vurguladı.

AK Parti'nin, kendilerine tek başına iktidarı teslim eden aziz milletin güvenini boşa çıkarmayarak, yaptığı hizmetlerle milletin partisi olduğunu her daim ortaya koyduğunu aktaran Kılıç, "AK Parti'nin kaderi, milletin kaderiyle birleşmiş tek partidir. Bu yüzden aziz milletimizin gönlünde ciddi bir karşılık bulmuştur. Bugün Türkiye, istikrarın ne kadar önemli olduğunu AK Parti ile görmüştür. İstikrar sayesinde bugün dev yatırım ve adımlarla Türkiye, dünyada yeniden sözü geçen bir ülke konumuna gelmiştir. Bu yüzdendir ki dış güçler ekonomik operasyona yeltenmiş, ellerindeki son kozu da kullanarak ülkemize diz çöktürmeye çalışmışlardır." ifadelerini kullandı.

Fevzi Kılıç, Türk ekonomisinin bünyesinin sağlam olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Diğer darbe girişimlerinde olduğu gibi bu operasyonlarında da başarısız olacaklardır. Bu süreçte kimse spekülatif haberlere ve hareketlere itibar etmemelidir. Türkiye olarak Allah'ın izni, milletimizin ferasetiyle bu süreçten de güçlenerek çıkacağız. AK Partili olmak, Türkiye sevdalısı olmaktır. Yalnızca sevda yetmez, bu uğurda tıpkı 15 Temmuz'da olduğu gibi korkusuzca, aşkla, şevkle, imanla ve yılmadan, yorulmadan mücadele etmek, soysuzların ve üniformalı hainlerin karşısında elif gibi dimdik durmak da gereklidir. AK Partili olmak, 27 Nisan e-muhtırasına karşı 'Hadi oradan.' diyebilmektir. Bu yüzden partimiz ve liderimiz dün olduğu gibi bugün de halkın yanında oldu. Bunun neticesinde milletimiz geçen 17 yıl içinde huzur, güven ve istikrarın yanında olmuş, partimizi ve davamızın kurucusu devletimizin ilk seçilmiş Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hak ettiği yere getirmiştir."

AK kadroların, başta Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere ülkeyi çok daha ileriye götürme adına halkla omuz omuza hareket ederek, gece-gündüz demeden ve hiç yorulmadan 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda inanç, azim ve kararlılıkla yürüyeceğini vurgulayan Kılıç, "Önümüze konulan hedeflere tüm engelleri, zincirleri kıra kıra ulaşmaya devam edeceğiz. Lideriyle bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milletiyle ve milleti için var olmaya devam edecektir. Vatandaşlarımıza hizmeti her şeyin üstünde gören AK Parti anlayışının yer aldığı daha nice AK yıllara, AK icraatlar ile ulaşmak dileğiyle partimizin 17. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.