Sakarya

Sakarya'dan kısa kısa

17:00 07 Şubat 2019
Sakarya'dan kısa kısa

Sakarya Büyükşehir Belediyesince, "Şehir Senin İçin Yenileniyor" sloganıyla 16 ilçe ve şehir merkezinde gerçekleştirilen asfalt yenileme çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Alandüzü-Beşevler ve Beşevler-Kocaeli il sınırı arasında kalan 7 kilometrelik güzergahın yenilendiği bildirildi.

Beşevler Mahalle Muhtarı Recep Keskin, "Büyükşehir belediyemizin bölgemizde yapmış olduğu asfalt çalışmasından hem vatandaşlar hem de biz son derece memnun kaldık." dedi.

-Akademi eğitimleri devam ediyor

Sakarya'da akademi eğitimleri kapsamında yazar İsmail Erdoğan'ın katılımıyla Tarihi Alicanlar Konağı’nda Sanat ve Medeniyet Atölyesi gerçekleştirildi.

Burada insanın bu hayattan ders alarak ilerlemesi ve yaşadığı her şeyin insana bir kazanım sağlaması gerektiğine dikkat çeken Erdoğan, "İnsan kaybettiği şeyleri bilip geçmişle bugün arasında kıyas yaparak geleceğinin vizyonunu oluşturmalıdır." dedi.

-"Serdivan Tüm Güzellikleriyle Büyüyor"

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken ve Köprübaşı Mahalle Muhtarı Fikret Can’la, Köprübaşı Mahallesi’ndeki Büyükarslan Sitesi sakinleriyle bir araya geldi.

Serdivan Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Serdivan’ın tüm güzellikleriyle planlı bir şekilde büyüdüğüne değinen Başkan Alemdar'ın, "Serdivan planlı ve sistemli bir şekilde gelişmeye devam ediyor. Serdivan’ın her mahallesine eşit hizmet götürmek gayretindeyiz. İnşallah mevcut yatırımlarımıza yenilerini ekleyerek, daha güçlü adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verildi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.