Sakarya

Tutuklanan anneden kan donduran sözler!

08:03 01 Eylül 2020 6 Yorum Var
Tutuklanan anneden kan donduran sözler!

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde evlerinde çıkan yangında cesedi bulunan 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın öldürülmesinin ardından 4 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında bulunan anne Gülüzar Amanet, "Ben de onun çocuklarını öldüreceğim" dedi.

Kocaali ilçesi Karşı Mahalle Gökçekız Sokak'ta 28 Nisan'da meydana gelen yangında 9 yaşındaki Şiar Kılıç hayatını kaybetti. Baba Samet Kılıç, oğlunun ölümünün şüpheli olduğu iddiasıyla bir televizyon programına başvurdu.

Programa katılan anne Gülüzar Amanet ve birlikte yaşadığı sevgilisi Hami Kıcı, çocuğun yangından önce öldürüldüğünü itiraf etti. İtiraf üzerine anne ve sevgili, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınarak, Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

2 şüpheli Sakarya'ya getirilirken, Hami Kıcı'nın erkek kardeşi Yasin Kıcı ve annesi Emine Kıcı da gözaltına alındı. Polisteki sorguları tamamlanan 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece 3 gün önce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaali Adliyesi'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Anne Gülüzar Amanet de tutuklanarak Ferizli L Tipi Cezaevine gönderilirdiği sırada adliye çıkışında, "Benim çocuğumu nasıl öldürdüyse bende onun çocuklarını öldüreceğim. Beklesin, bir çıkayım buradan. Ben çocuğuma bir şey yapmadım, vicdan azabını onlar çeksin. Yalan söylediği için tutuklandım, benden ayrılmak istediği için kavga ettik, her şeyi anlatacaktım" dedi.

 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Nesrin 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben üç çocuk annesiyim ve aynı zamanda çok rahatsızım çocuklarımla ilgilenmediğin gün vijdan azabı cekiyorum bir anne arkadaş sırdaş yeri gelince çocuk yeri geldiğinde her renge burunecek evlat ları için bırakın sevgilisi tarafından dövülerek sövülecek evladının tıırnagına bile zarar verecek kişin hayatında ne işi var lutfen çocuk larınıza sahip çıkın çunku bunungibi çok hayatlar var şair sadece bunlardan biriydi hayatının baharında dunyaya gözlerini kapatan ve bu meleyin kanadını kıranlar vicdanınız da boğulur sunuz inşallah
    Cevapla
  • Nermin 3 yıl önce Şikayet Et
    Lütfən kadın ve ya anne kelmesi kullanmayalim bu yaratiga.kirin kollarını nasilki o çocuğa kalkmis o kol nasilki o evi yakmış o kol kir ibreti aləm olsun.dogurmak şart deyil hayvanlar bile dogurur şart sevgidi annesi sevgisi.Siari ne sucu varki annesi sen olmusan yaratdıq.Allah belani versin sənin yüzsüz vicdansız yaratiq.bu arada hayvanlardan ozur dilerim bu yartiqla muqayise etdim.
    Cevapla
  • mahmuthan 3 yıl önce Şikayet Et
    çok bekle cani kadın çıkmayı.senin cezan ağîrlaştırılmış müebbet.
    Cevapla
  • kimsesiz 3 yıl önce Şikayet Et
    idam idam ama önce işine gelen suçluları bırakan hakimlere ve çocuğunu öldürecek kadar adileşen kişilere zina yapan erkek ve kadına terörü açıktan destekleyip şehitlerimize ihanet eden kim varsa mecliste bizim vergilerimizle durup teröristleri kucaklayan siyasetçilere
    Cevapla
  • nettce 3 yıl önce Şikayet Et
    sevgilisine kıyamadığı için çocuklarını öldürmekle tehdit ediyor herhalde , çocukların suçu ne acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.