Sakarya

Karantinadan çıkınca gördüğü manzara karşısında şok oldu

11:56 16 Kasım 2020
Karantinadan çıkınca gördüğü manzara karşısında şok oldu

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde korona virüs salgını nedeniyle tedbir amaçlı karantinada olan ve ekmek teknesi olarak kullandığı motosikletinin çalındığını belirten Serkan Selman, “Elim kolumu aldılar benim motorumu kapıma bırakırlarsa kesinlikle şikayetçi olmayacağım ihtiyacı varsa da ben gidereceğim” dedi.

Olay, Akyazı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 1027’nci sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, korona virüs salgını nedeniyle tedbir amaçlı karantinada olan Serkan Selman isimli vatandaşın iş yapmak için kullandığı 81 AAS 810 plakalı motosikleti evinin bahçesinden çalındı. Durumun haber verilmesi zerine olay yerine gelen polis ekipleri hırsızlıkla ilgili inceleme başlattı. Ekmek teknesi olarak kullandığı motorunun çalındığını belirten Serkan Selman, yaşanan hırsızlık nedeni ile mağdur olduğunu ve motorunu iş yapmak için kullandığını belirtti. Adeta eli kolu olduğu motorunu çalan hırsız veya hırsızlara çağrıda bulunan Selman, motorunun geri getirilmesi doğrultusunda şikayetçi olmayacağını hatta bir ihtiyacı varsa da kendisinin gidereceğini belirtti.

Motorunun çalınmasından dolayı mağdur olduğunu belirten Serkan Selman, “Kardeşimden dolayı karantinadayız eşim ile beraber evde. Motosiklet kilitli duruyordu. Sabah saatlerinde emniyet ekipleri gelerek fotoğraf ve bilgileri aldı. Motosikletimle iş yapıyordum. Başka aracım yok elimdeki bütün her şeyi aldılar. Aynı bahçede kardeşimin de motosikleti vardı. Elim kolumu aldılar benim motorumu kapıma bırakırlarsa, kesinlikle şikayetçi olmayacağım hatta ihtiyacı varsa ben gidereceğim. Plakası ruhsatı her şeyi benim üzerime kendi işine yaramaz, satsa satamaz, Cumhuriyet Mahallesinden sabah saatlerinde çalınan 81 AAS 810 plakalı motosikletimi görenlerin emniyet birimlerine haber vermelerini Allah rızası için rica ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • ekrem sarıca 3 yıl önce Şikayet Et
    aksekililer mi yapmış bu hadiseyi neden bu kadar adı geçiyor
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Sus 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen işine baksana bre cahil
  • Hoca Nasreddin 3 yıl önce Şikayet Et
    Yav hırsızın suçu var da sen onu neden içeri almadın. Madem karantina sazın içeri almadın pencereden de mi bakmadın. Bi akrabanın çağırıp neden ona teslim etmedin. Şimdi beni de hırsız yanlısı zanneder bazı mankafalar. Sen tedbirini al takdiri Hak ka bırak.
    Cevapla
  • Kursat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim motorda 3 aydır yok polis abiler biraz gayret
    Cevapla
  • Aksekili 3 yıl önce Şikayet Et
    Imkanim olsaydi kesinlikle bir Motorsiklet alir kendisine Hediye ederdim.
    Cevapla
  • Karadenizli 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah Bütün aksekililerden razi olsun, gercekten çok saygin insanlarsiniz. Yaşasin Aksekililer
  • Dr Ali Çetinkaya 3 yıl önce Şikayet Et
    Akseki demek, inançli dini bütün insanlarin yaşadigi yer demektir.
  • Prof Dr. Adem Kutula 3 yıl önce Şikayet Et
    Gazi Mustafa kemal bile Aksekililer, çok özel ,çok saygin ,çok değerlidir demiştir
  • Ayla 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun kardeşime, Dogrulugun dürüstlügün sembolüdür Aksekililer.
  • Rize uşagum 3 yıl önce Şikayet Et
    Akseki denince akla ilk gelen ,Türkiyenin en zeki insanlarinin çiktigi yer geliyor.
  • Dr ayşe erdal 3 yıl önce Şikayet Et
    Aksekilinin Farki ,işte Bu. Helal olsun sana yigid Akesekili. Aksekiden zaten hep dogru dürüst çalişkan vatan milletini seven sayan insanlar çikar.
  • Murat yaramış 3 yıl önce Şikayet Et
    Polis içinden görev yapan çok az vardır. Benim arabam patlatıldı. Olay yeri inceleme bana boşa uğraşma bu işten birşey çıkmaz dedi. Olurmu ben şikayetçi tüm dedim. Karakolda geri vazgeçtim gördüğüm davranış ile. Yine daha önce arabam da hırsızlık oldu parmak izi filan bulundu eşgalini görenler anlattı. Polisler almadı bile. Memleketi bunlar batırıyor zaten. Savcılar polisler... Görevini yapanlar az. Onlar baş üstüne
    Cevapla
  • kwanch 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynı yazdıkların gibi ağırdan alma bekletme emin misin birsey çıkmaz tavırları ,kendi malları çalınsın herşeyi seferber ederler ,allah polisin eline düsürmesin
  • tepki 3 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum,nerdeyse niye çaldırdın diye azarlayacaklar,adamlar yatarken huzurları kaçıyor,bunu yapanlar genelde yerel karakollar.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.