Sakarya

Kimlik sorduğu polislerin ateşini ölçtü

09:10 07 Aralık 2020 4 Yorum Var
Kimlik sorduğu polislerin ateşini ölçtü

Kısıtlamayı ihlalden para cezası kesilen sürücü, "3 bin 150 lira değil mi? Beni neden yoruyorsunuz? Faturamı verin de gideyim" dedi

Sakarya'nın Karasu ilçesinde yabancı plakalı otomobiliyle kontrol noktasında durdurulan Ergün D., polis ekiplerinin aracının plakasının fotoğrafını çekmesine tepki gösterdi.

Kimlik sorduğu polislerin ateşini ölçmeye de kalkan Ergün D.'ye maske ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden 3 bin 150 lira para cezası kesildi.

Karasu ilçesi Doğu Karadeniz Caddesi'nde sürücü Ergün D., yabancı plakalı otomobiliyle kontrol noktasında durduruldu.

Polis ekiplerinin aracının plakasının fotoğrafını çekmesine tepki gösteren Ergün D., "Ben yurt dışından geldim. Avrupa'nın hiçbir yerinde böyle uygulama yok. Arabamın ve benim fotoğraflarımı çekemezsiniz. Bana da ceza yazamazsınız. Ben Türk vatandaşı değilim, isterseniz de yazın" dedi. 

Bir süre sonra araçtan aldığı ateş ölçer ile kontrol noktasındaki polislerin ateşini ölçmeye kalkan Ergün D., daha sonra polis ekiplerine kimlik sordu.

Polisin, maske takmadığı ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten 3 bin 150 lira para cezası verdiği Ergün D., "3 bin 150 lira değil mi? Beni neden yoruyorsunuz? Faturamı verin de gideyim" dedi. İşlem yapıldıktan sonra Ergün D., aracına binerek uzaklaştı.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Ali aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaslar bilip bilmeden yorum yapmayin ,turistler sokaga cikma yasaklarinda muaftir, Ben Amerikan vatandaşi türküm hafta sonu dişardaydik ailecek polislerlede sohbet ettik hic bir sorun yok. Burada bir yanliş uygulama var ,, veya bey efendide yabanca ülke pasaportu yok indan ceza yedi. Yakinda dönüyorum New York'a hepinize selam
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne ya Bu tiplerde aşağılık kompleksi var.hicbirsey olamamış insanın dışarı vurmuş garip halleri
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    ulan millet enayi mi denyo, ya virüs varsa sende bunu yurtlara yerleştireydiniz 14 gün aklı başına geleydi
    Cevapla
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Kural neyse uymak zorunda aslı türk kimliği yapancı olablir unutmayın covit 19 çin menşei ama dünyayı esir aldı
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.