Sakarya

Sakarya’da aşısını olana gram altın

16:42 15 Ağustos 2021 6 Yorum Var
Sakarya’da aşısını olana gram altın

Sakarya’da yarın başlatılacak kampanya ile birlikte ilk doz aşısını olan vatandaşlar arasında çekilişle seçilen 30 kişiye gram altın verilecek.

Kocaali Kaymakamlığı, Kocaali Belediyesi, Muhtarlar Derneği, Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası iş birliğiyle aşıyı teşvik etmek amacıyla 16-27 Ağustos'ta "Aşını Ol, Altını Al" kampanyası gerçekleştirilecek. Kampanya kapsamında ilk doz aşısını olanlar arasından 30 kişiye, noter huzurundaki çekilişle gram altın hediyesi verilecek. Sonuçlar, 31 Ağustos'ta Kocaali Kaymakamlığının sitesinden duyurulacak.

"AŞINI OL, ALTINI AL"

Kocaali Kaymakamı Emre Nebioğlu, ilçede 17-50 yaş aralığında 5 bin 54 kişinin ilk doz aşını yaptırmadığını tespit ettiklerini vurguladı. İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla "Aşını Ol, Altını Al" kampanyası başlatıldığını aktaran Nebioğlu, "Kampanyayla hemşehrilerimizin duyarlılığını ve topluma karşı sorumluluklarımızı artırmanın gayreti içerisindeyiz. Vatandaşlarımızdan ricamız, bu illetle hep birlikte mücadele ederek, en kısa sürede normal hayatımıza dönmemiz için özverili şekilde sürece dahil olmaları." diye konuştu.

 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    ben aşılarımı oldum çokta menmunum .benim şahsi fikrim devlet deseki son bir hafta aşı ücüretsiz sonrasında ücüretli olacak bak kimse kalmaz herkes aşı olur
    Cevapla
  • OSMAN 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH bilir bankadan kredi çeker abdest yok namaz yok vebalden bahseder
    Cevapla
  • Cevap 2 yıl önce Şikayet Et
    Vebalin abdest namazla ne alakası var. Aşı vurulmazsanız hem başkalarına hem de kendinize olan kul hakkına girersiniz.. Bu arada ben abdestli ve namazlıyım.
    İlk beğenen sen ol
  • ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşıda sıkıntı olsa israil bütün vatandaşlarına yaptırmazdı. Çok akıllı olan arkadaşlar başkalarının hakkına girmesin. Vebali var.
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Peki önceden aşı vurulanlar dahil mi olacak. Dahil olmazsa aşı olanlara haksızlık edilmiş olur. Aşı olanlar cezalandırılmış olur ki
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı olmam zinhar bunun altında yatan bir şey var
    Cevapla
  • Ülkeci 2 yıl önce Şikayet Et
    Olmazsan da zinhar toprağın altında yatan bir şey olacak.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.