Sakarya

Karasu'da serinlemek için girdikleri denizde canlarından olacaklardı

09:48 30 Mayıs 2022 2 Yorum Var
Karasu'da serinlemek için girdikleri denizde canlarından olacaklardı

Sakarya’da denize giren 2 genç 10 dakika arayla boğulma tehlikesi atlattılar. Son anda kurtarılan vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Sakarya’nın Karasu ilçesinde yaklaşık 10 dakika arayla 2 kişi boğulma tehlikesi yaşadı. Cankurtaranların dikkati sayesinde boğulmaktan son anda kurtarılan vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yaz sezonun açılmasıyla birlikte tatilcilerin akın ettiği Karasu ilçesinde yaklaşık 10 dakika arayla 2 kişi boğulma tehlikesi yaşadı. Serinlemek için girdikleri suda boğulma tehlikesi yaşayan vatandaşları fark eden cankurtaran ekipleri, suya atlayarak gençleri ölümün kıyısından aldı. Kıyıya çıkartılan gençler, bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırıldı. Gençlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Hülya coban 1 yıl önce Şikayet Et
    Karadeniz sonucta . Rip de mevcut. Dikkatli olmak gerek.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Karasu nun denizi sığdır. İlerlere gittikçe de sığlığı devam eder. Ancak deniz dalgalı olduğu için dalga anafor yapıp bazuı yerleri oyar ve denizde derin çukurlar oluşur bazen de iş makinaları kum alır çukur yapar bu yüzden de yanıltıcı ve tehlikelidir . İyi yüzme bilmeyen rehavete kapılmalı ve çok güvenip fazla açılmamalıdır. Bu konuda uyarı tabelası koysalar iyi olur.
    Cevapla
  • sevinc 1 yıl önce Şikayet Et
    çok guzel ve aydinlatici ... mutlaka aydinlatici bilgi verilmeli
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.