Sakarya

2 yaşındaki Kerem Ali’nin Türk Bayrağı sevgisi görenleri duygulandırıyor

15:56 20 Eylül 2022 9 Yorum Var
2 yaşındaki Kerem Ali’nin Türk Bayrağı sevgisi görenleri duygulandırıyor

Sakarya'nın Karasu ilçesinde yaşayan Turan ailesinin henüz konuşmayı sökemeyen 2 yaşındaki bebeği Kerem Ali Turan'ın Türk Bayrağı sevgisi görenleri duygulandırıyor.

Karasu’nun Ortaköy Mahallesi’nde yaşayan Turan ailesinin iki yaşındaki oğulları Kerem Ali Turan, Türk bayrağına gösterdiği sevgisi ile duygulandırıyor. Minik Turan, Türk bayrağını her görüşünde heyecanlanıyor ve bayrağı indirterek öpmek istiyor.

"BAYRAK GÖRÜNCE GÖSTERİYOR VE ÖPMEK İSTİYOR"

Küçük Kerem Ali’nin babası Yunus Emre Turan, “Bir yaşından beri oğlumuzda bayrak sevdası devam ediyor. Markete her geldiğinde önce bayrak direğine koşuyor. Sonra bayrağa koşuyor. Gittiği her yerde de bayrak görünce gösteriyor ve öpmek istiyor” dedi.

"VATAN SEVGİSİ İLE BÜYÜMESİ BENİ GURURLANDIRIYOR"

Kerem Ali’de bayrak sevgisini ilk olarak Sakarya’da bir hastane önünde keşfettiklerini söyleyen baba Yunus Emre Turan, “Türk bayrağının yanındaki Sağlık Bakanlığı bayrağını indirdim istemedi, eliyle diğer bayrağı gösterdi. Televizyonda veya çocukların elinde de bayrak görünce istiyor. Vatan sevgisi ile büyümesi beni gururlandırıyor ve duygulandırıyor. Allah’a şükürler olsun ki bana böyle bir evlat nasip etti” diye konuştu.

"MAHALLE MERKEZİNE HER GELDİĞİNDE GÖNDERE KOŞUYOR"

Ortaköy Mahallesi Muhtarı ve Kerem Ali’nin amcası İsmet Turan ise yeğenindeki bayrak sevgisini ilk muhtarlık önünde fark ettiğini söyledi. Turan, “Mahalle merkezine her geldiğinde göndere koşuyor ve muhtarlık önündeki direkten bayrağı indirterek öpüyor. Birileri bayrağımızı indirmeye çalışırken, yeğenim başımızın üzerinde yeri olduğunu bize hatırlatıyor. Onunla gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    chppkk yada meralpkk gørmesin
    Cevapla
  • mahmuthan 1 yıl önce Şikayet Et
    kansizlar iyi baksın.öyle iha üretmiyecez durdaracaz doguda öz yönetim vercez, demekle bu ülkeyi yikamazsiniz karşınız da artık eskiden 7 den 70 vardı simdi 2 den 72 var haberiniz olsun.
    Cevapla
  • dinibütünoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    doğuştan gelen bir vatan bayrak sevgisi ailesini kutluyorum
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • adnan kotan 1 yıl önce Şikayet Et
    asalet soydan gelir aslanim benim allah nazardan saklasin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ya-sin 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah rabbim hayırlı ömür versin böyle evlatlarımızın sayılarını artırsın inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.