Sakarya

Sakarya'da başıboş köpek dehşeti: Okuldan eve dönen çocuğa saldırdılar

20:26 26 Kasım 2022 15 Yorum Var
Sakarya'da başıboş köpek dehşeti: Okuldan eve dönen çocuğa saldırdılar

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde okuldan eve dönen bir çocuğa sokak köpekleri saldırdı. Can havliyle kaçışan çocuk, esnafın müdahale etmesiyle yaralanmadan kurtuldu.

Görüntülerde, Ömercikler Mahallesi 8013. Sokak'tan geçen öğrenciye, kaldırımda yürüdüğü sırada köpeklerin saldırması ve çocuğu kısa süre kovalamalarının ardından esnafın da müdahalesiyle bölgeden uzaklaştırılmaları yer alıyor. 

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • huzur 2 1 yıl önce Şikayet Et
    daha dün bu sebepten dolayı iki işçi görevinden oldu bu adamların sadece şahsi kişiliğine ceza vermediniz evde ekmek bekleyen çoklarınıda ceza vermişsiniz o yüzden bu kararları verdiğinizde gerisini düşünerek verin
    Cevapla
  • Adil 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH aşkına meclis bir düzenleme getirsin bu işe. Köpek besleyenler sorumluluk alsın. Kayıtsız köpek besleyenler cezalandırılsın. Sokağa atıp milletin canına düşürüyorlar.
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Önceki gün köpeği öldürdü diye haber yapılan işçi belki şimdi Türkiye'de rezil oldu. Ancak her seferinde aynı şeyi söylüyorum bu kâinatta önce insan canı önemlidir. İnsana zarar veren her türlü hayvan sineginden filine kadar kedisinden kaplanina kadar insana zarar veriyor öldürecek bir yaralama yapıyorsa öldürülmesi gerekir. Çünkü bu onun öldürmek için başka hedef seçmesine sebep olur. Köpekleri de seviyoruz ancak saldırganlaşan köpek istemiyoruz. Ya saldırma refleksini iptal edecek bir iğne yapılsın yada ciddi bir şekilde hem kısırlaştırma hemde barınakta muhafaza edilenler. Sokakta başıboş gezmesinler.
    Cevapla
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Belediyelerin grevi başıboş köpekleri sokaktan barınaklara toplayıp bakıp kısırlaştırmak tedavilerini yapmak ama oralı değiller.İtlerde sokakta başıboşluktan çocuk kadınlara ve yaşlılara saldırıyor.
    Cevapla
  • Camlica 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence basi bos vahsi hayvanin sevgisi olmaz seven bahcesinde bakabilir o cocugun ailesi Belediyeyi mahkemeye versin artik yetti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.