Sakarya

Yaya geçidini kullanmak istedi, canından oldu

09:24 11 Ocak 2023 7 Yorum Var
Yaya geçidini kullanmak istedi, canından oldu

Sakarya Karasu'da yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan 50 yaşıdaki Havva Aykır, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybett.

Kaza akşam saatlerinde, Karasu Limandere kavşağında meydana geldi. Adapazarı istikametine giden T.K. idaresindeki 34 BJ 5409 plakalı otomobil, yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Havva Aykır’a çarptı. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekibi ağır yaralanan kadını hastaneye kaldırdı. Havva Aykır yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Otomobil sürücüsü gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Öğretmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Burda önemli olan yaya'ya ve arabaya yanan ışığın rengi , kadın körmüymüş sarhoşmuymuş ışık ne olursa olsun arabayı görmüyormu.
    Cevapla
  • Sualp 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne ışığı usta.. Yaya geçidinden bahsediyor kafan mı güzel senln
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    sözde yayaların geçiş üstünlüğü var ama kimse uymuyor. denetleme sıfır sıfır sıfır.
    Cevapla
  • adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kaza değil cinayet .Kısas ta hayat vardır...
    Cevapla
  • fahri 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim kural tanımaz ve "kurallar çiğnenmek içindir" diyen insanlarımız var, emniyet şeridinden herkesin önüne geçen, bunun için kavga çıkaran, otopark kapılarına park eden, ambulansa yol vermeyen, makas atan, ışıklarda önündeki araca mutlaka sarı yanınca korna çalan, aracı lüks ise şerit tanımayan, sinyal kolunu kullanmayan, üç şerit yolda sağ boş olsa bile orta şeritten yavaş giden, dönel kavşak kurallarını kendince yorumlayan ve bilmeyen, vs. vs. vs. şoförlerimiz oldukça bu kazalar, kavgalar, ölümler ne yazık ki azalmaz. Yayaya öncelik kuralı erken koyuldu, daha yontulacak çok budak varken bu kural can alır. Allah rahmet eylesin hanım kardeşimize.
    Cevapla
  • hak 1 yıl önce Şikayet Et
    bu güzelim vatanı bu hale getirenler, Allah iki yakanızı bir araya getirmeyip ,evlatlarınızı iflah etmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.