Sakarya

Kaymakamlıkta acı olay! Çalışma odasında ölü bulundu

12:14 03 Mart 2023 1 Yorum Var
Kaymakamlıkta acı olay! Çalışma odasında ölü bulundu

Sakarya Sapanca'da 49 yaşındaki Selahattin Uysal, mesaiden sonra eve gitmeyince kaymakamlığın özel kalem birimi odasında ölü bulundu.

Olay, dün, Hükümet Konağı binasında meydana geldi. Selahattin Uysal'ın mesai sonrası evine gelmemesinden şüphelenen ailesi, Sapanca Kaymakamlığı'na gitti. Binadaki güvenlik görevlileri ile ailesi, Uysal'ın çalıştığı özel kalem birimine geçti. Uysal'ın, koltuğunda hareketsiz olduğu görülünce 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi. Adrese gelen sağlık ekibi, Uysal'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Uysal'ın kalp krizi geçirdiği tahmin edilirken, yapılacak otopsi sonucu kesin ölüm nedeni, belli olacak. Evli, 2 çocuk babası Selahattin Uysal'ın cenazesi, bugün memleketi Eskişehir'de, Tepebaşı Emirceoğlu Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verilecek. 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • İyiceAraştırın 1 yıl önce Şikayet Et
    Birincisi aşı olmuş mu,ikincisi görevi neymiş..Üç ölüm sebebi dış etkenlerden değilse içsel sorunları da araştırılabilinir mi..mesela bir tehitit almış ve bunun kahrından da kalp krizi geçirmiş olabilir.Ya da buna benzer olaylar..
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.