Sakarya

İşçinin feci ölümü! Beton pompası başına çarptı

17:19 17 Ekim 2023 4 Yorum Var
İşçinin feci ölümü! Beton pompası başına çarptı

Sakarya Ferizli'de, yeni yapılan caminin çevre düzenlemesi sırasında beton pompasının hortumundaki demir kısmın başına çarptığı 57 yaşındaki işçi Turan Oğul, hayatını kaybetti.

Olay, sabah saatlerinde Ferizli ilçesi Ceylandere Mahallesi'ndeki yeni yapılan Ceylandere İmam-ı Azam Camisi'nin bahçesinde meydana geldi. Caminin çevre düzenlemesi sırasında beton pompasını dengede tutan hidrolik ayaklardan biri, toprak zemine battı. Pompanın dengesi bozulunca, beton dökümünün yapıldığı hortumu tutan demir kısım, işçi Turan Oğul'un başına çarptı. Çarpmanın etkisiyle Oğul, yere yığıldı. Diğer işçilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Turan Oğul'un hayatını kaybettiği belirlendi. Turan Oğul'un cansız bedeni, Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü’ndeki Adli Tıp Kurumu Ön Otopsi Merkezi’ne gönderildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Emekli mühendis 6 ay önce Şikayet Et
    Pompacının acemiliği, öncelikle zemine bakarak ne kadar tabla koyacağını hesaplaması lazımdı, şimdiye kadar yaptığımız hiçbir inşaatta böyle bir şeye rastlamadık.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Gariban köylü 6 ay önce Şikayet Et
    İhmalkarlık.Bişey olmaz.Çabucak gidelim.Abi bu bizim başımıza nasıl geldi yav.
    Cevapla
  • rusyali ibrahim 6 ay önce Şikayet Et
    bu pompayi kuran kurduran ve kontrolunu yapmayan herkesi insan olumune yol acmak cinayetten iceri atmak lazim bu yumusak toprak zemine beton tabla koymadan ayak acilirmi hicmi is guvenlik tecrubeleri yok bunlarin insan olumu bu kadar ucuzmu sektorde
    Cevapla
  • Kağan 6 ay önce Şikayet Et
    Maalesef ucuz
  • Vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.