Sakarya

Yüksek sesli müzik tartışması ölümle bitti

11:09 11 Kasım 2023 11 Yorum Var
Yüksek sesli müzik tartışması ölümle bitti

Sakarya Adapazarı'nda 17 yaşındaki B.Ü, aracında yüksek sesle müzik dinlediğini öne sürdüğü 34 yaşındaki Fatih Haymana’yı çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdü.

Olay, dün akşam saatlerinde Hızırtepe Yeni Camii önünde meydana geldi. B.Ü., aynı mahallede oturan Fatih Haymana’yı aracında çalan müziğin sesini kısması için uyarınca tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında B.Ü., bıçakla Haymana’ya saldırdı. Üç yerinden bıçaklanan Fatih Haymana, kanlar içerisinde yere yığılırken, ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 4 çocuk babası Haymana, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından kaçan B.Ü. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından yakalanarak, gözaltına alındı.

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • Ali Er 5 ay önce Şikayet Et
    Şimdi cezaevinde sedsiz sessiz oturursun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • aras16 5 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin olmaması gereken bir şey ama günümüzde iyice zıvanadan çıkıldı. Genci orta yaşlısı kadın erkeği saygısız sorumsuz araçlara yüksek watta amfi araç bagajına kocaman hoparlörler taktırıyorlar bir sürü masraf ediyorlar ondan sonra hem kendilerine en büyük zararı veriyorlar hem de trafikte gidenlere evinde, sokağında, gecenin bir vaktinde uyuyanları rahatsız ediyorlar,
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • YILDIZ 5 ay önce Şikayet Et
    Bunu maalesef her yerde yaşıyoruz.Şahısları karşı karşıya getiriyor.Kesinlikle emniyet müdahil olmalı.Şikayete müteakip emniyetin müdahalesinde sıkıntı var.Emniyetin varlığını insanlar hissetmeli.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Yorumcu 5 ay önce Şikayet Et
    Adamin ölümüne degil, cocuklarina üzüldüm. 34 yasinda adamsin, uyarildigin halde müzigin sesini kisacagina kavga ediyorsun. Hem cocuklarina yazik ettin, hem 17 yasindaki gencin hayatini söndürdün, kendin de mezara gittin. Degdi mi efelik yapmaya..?
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Vasat 5 ay önce Şikayet Et
    Bu görgüsüzlük tür. Yasaklama var ama satışı yapılıyor.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.