Sakarya

Baba mezara, oğlu cezaevine girdi

12:28 05 Aralık 2023 2 Yorum Var
Baba mezara, oğlu cezaevine girdi

Sakarya Pamukova'da oğlu tarafından darp edilen baba, yaklaşık 1 aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay, 30 Ekim Perşembe günü Pamukova'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen O.K. ile babası İbrahim K. (61) arasında tartışma çıktı. Yerini kavgaya bırakan tartışmada O.K., annesini ve babasını darp ederek yaraladı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Gözaltına alınan O.K. ise emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Oğlu tarafından darp edilen ve yaklaşık 1 aydır yoğun bakımda kalan İbrahim K. ise tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Onur 4 ay önce Şikayet Et
    Katillerini büyütmüşler. Böyle katilleri ibreti alem olsun diye ortalıkta elektrikli sandalyede idam etmek lazım.
    Cevapla
  • İzmirli 4 ay önce Şikayet Et
    Yarın onunda oğlu onu öldürür.
    Cevapla
  • SİBGATULLAH 4 ay önce Şikayet Et
    Kismeye ÇEZA MEZA vermeyin GENÇLERE YAZIK OLUR.Birde GENÇLERİ ÖDÜLLENDİRİP TALTİF edin.Olur mu?
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    ana baba suçluda olsa ana babadır .cani evladın yüzünü niye kapatıyorsunuz.hain evlat vatana millete ne hayrı olur bunun ve bunun gibilerin çürüsün içeride çıkarmasınlar.
    Cevapla
  • derin devlet 4 ay önce Şikayet Et
    oğlu hasta aile ve sosyal politikalar ..... bu konuyu ele almalıdır. bu hastalar kontrolden çıkınca ebeveynini katlediyor. artık hastaya sahip olan vefat etmiş sokaklarda perişan geziyorlar. çok ciddi bir konudur. adalet bakanlığı, sağlık bakanlığı ve sosyal politikalar bakanlığı ortak çözüm bulmalıdır.
    Cevapla
  • isa 4 ay önce Şikayet Et
    zorunlu eğitim maalesef boş eğitim oluyor. orta okulu bitiren bir vatandaşın ne sosyal yaşamdan ne de hukuk ve suç ve cezadan haberi var. atatürk uludur, anadilimiz türkçedir, resim, müzik, beden gibi boş ders öğretmenleri var.hayata dair yaşam koçu ve hukuk suç ve sosyal davranış dersi ön bilgisi verecek öğretmen yok. sonuç bu oluyor. eğitimin yarası belli boş bilgiler ve uzun eğitim süreci.
  • grafik 4 ay önce Şikayet Et
    Otizm spectrun bozukluğu, yaygın gelişimsel bozukluk. DEHB Gibi durumları olan on binlerce çocuk var şuan. Doğan her 44 kişiden birisi tanı alıyor. Eğitim, sosyal çevrenin farkındalığı, sosyal hayata kazandırma için izlenmesi gereken yollar ihmal edildikçe bu örnekler katlanarak artacaktır. Sorunları çözmek şöyle dursun daha tanımlayamıyoruz bile.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.