Samsun

Kurban bayramı kutlanıyor

19:00 25 Eylül 2015
Kurban bayramı kutlanıyor

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Çarşamba ve Havza İlçe başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi.

 Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Çarşamba ve Havza İlçe başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi.

Çarşamba'da parti binasında düzenlenen programda söz alan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Müslüman aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

 Köktaş, bayramların birlik ve beraberliklerin pekiştiği önemli günler olduğunu anımsatarak böylesi günlerin iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Köktaş, 1 Kasım genel seçimlerine az bir süre kaldığını bu nedenle teşkilatların iyi bir seçim dönemi geçirmesi için bütün gücüyle çalışarak AK Parti'nin hizmetlerini halka anlatmasını istedi.

AK Parti iktidarlarının bu ülkeye çok önemli hizmetler yaptığını yapmaya da devam edeceğini anlatan Köktaş, "1 Kasım seçimleri çok önemli. Birileri bu ülkeyi yönetebilecek tek lider Recep Tayyip Erdoğan'ı bu ülkenin büyümesini durdurmak için hedef aldı. Ancak biz her zaman Cumhurbaşkanımızın yanındayız. O bu ülkeyi daha güçlü yapabilecek tek lider. AK Parti'nin tek başına iktidar olması için el birliği ile çalışacağız " diye konuştu.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, ise AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinde daha fazla oy alabilmesi için gece gündüz çalışacaklarını vurguladı.

AK Parti Havza İlçe binasındaki bayramlaşma programında söz alan AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Ülkenin önemli bir süreçten geçtiğini son 3 ayda halkın koalisyon hafızasını yenilediğini bunun ise sandığa olumlu yansıyacağını savunan Demircan, "Koalisyon bir arabanın direksiyonuna iki veya üç kişinin geçmesi gibidir. Türkiye güçlü olmak zorunda. Bunun içinde yatırım ve istikrar gerekli. 1 Kasım'da bu istikrarı tekrar yakalayacağımıza inanıyorum. Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını kutluyorum" diye konuştu.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise bir çok insanın Kurban Bayram'ı için yine Havza'yı tercih etmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Karahan ise konuşmasında yaşanan terör olaylarına değinerek yaşamını yitiren şehitlere rahmet ailelerine sabır diledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.