Samsun

Genel seçimlere doğru

17:22 16 Ekim 2015
Genel seçimlere doğru

MHP Samsun Milletvekili Usta, seçim çalışmaları kapsamında Havza’da esnaf ve sivil toplum örgütlerini ziyaret etti

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Havza’da esnaf ve bazı sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

Usta, seçim çalışmaları kapsamında ilçede esnafı ziyaret etti.

Ülke ekonomisinin zor durumda olduğunu öne süren Usta, "MHP olarak ülkemizin düşmüş olduğu ekonomik dar boğazın farkındayız ve parti programımızın büyük kısmını ekonomiye ayırdık. Küçük esnaf bizim için önemli. Küçük esnafı kalkındıracak, üretimi artıracak programlarımız ile sizlerden yetki istiyoruz" dedi.

Daha sonra Havza Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Usta, oda başkanı Erkan Acar, başkan yardımcısı Aydın Kaya ve yönetim kurulu üyesi Yakup Akekin ile görüştü.

Acar, "İlçemizde kurulacak OSB ilçemize ekonomik anlamda büyük güç katacak. Bir Havzalı olarak sizlerin bize her zaman destek olacağınızı biliyoruz" ifadesini kullandı.

Usta da ekonomik kalkınmanın en alt birimlerden başlaması gerektiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Ülkemizin ihtiyacı ilçe bazlı kalkınma. Bir il içerisinde bile ilçeler arasında çok büyük farklar var. Bu model sadece MHP’nin ekonomik programlarında yer almakta. Bizler bürokrasiyi bilen insanlarız. İlçemiz gerekeni yapmaya her zaman hazırız. Burada önemli olan bizim arkamızda olan desteğin büyüklüğü. Gerek iktidar olalım gerek muhalefet her zaman ilçemizin yanında olacağız."

Usta'ya ziyaretlerinde MHP İl Başkan Yardımcısı Abdulkadir Uzunoğlu, MHP Havza İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve partililer eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.