Samsun

Genel seçime doğru

17:32 20 Ekim 2015
Genel seçime doğru

MHP Samsun Milletvekili Usta, Havza’da ziyarette bulundu

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, seçim çalışmaları kapsamında Havza’da ziyarette bulundu.

Usta, Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Havza Devlet Hastanesini ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Usta, hastane yöneticilerinden bilgi aldı.

Ülke ekonomisinin, iç ve dış politikanın zor durumda olduğunu öne süren Usta, ülkenin düştüğü durumdan toplumsal onarım ve huzurlu gelecek adı altında MHP tarafından hazırlanan vaatlerin yerine getirilerek çıkacağını söyledi.

 Daha sonra Havza Belediyesi ve Havza Kaymakamlığına nezaket ziyaretinde bulunan Usta, ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, koalisyon görüşmeleri sürecinde MHP’nin samimi olduğunu fakat bir ksım medya tarafından "Hayırcı" ilan edilmeye çalışıldığını ifade etti.

"Koalisyona neden girmediniz" soruları ile seçim çalışmalarında defalarca karşılaşıldığını dile getiren Usta, şöyle konuştu:

"Elimizde güçlü yayın organları olmaması nedeniyle bunu halkımızı anlatamıyoruz. Bizler koalisyondan kaçmadık, aksine koalisyon için en ciddi çalışan partiyiz. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin elinde bulunan çantayı hazırlayanların içinde bulunan birisi olarak gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki biz koalisyona bir ay boyunca çalıştık. Ülkemizin geleceği, ekonomisi, terörle mücadele ve benzeri alanlarda birçok konuyu ve çözüm önerilerini o çantanın içine hazırladık. Biz koalisyon ortağı olmak istemesek o kadar zahmete girmezdik. Kaldı ki hem televizyon programlarına katılıyorum hem ülke için en kritik adımların atılacağı çalışmalar için genel merkez çalışmalarım devam ediyor hem de seçim bölgemde vatandaşlarımızı dinliyor, istekler ve talepler ile ihtiyaçların doğrultusunda çalışmalar yapıyorum. Seçim bölgemizde bu sorulara cevap vermekten yapacaklarımızı anlatmaya fırsat bulamıyoruz. 7 Haziran seçimleri sonrası ilk erken seçim nutukları atanlar Sayın Davutoğlu ve havuz medyasıydı. O gün tarihli gazetelere bakılsa her şey anlaşılır."

Usta’ya ziyaretlerinde MHP Samsun İl Başkan Yardımcısı Abdulkadir Uzunoğlu, Havza İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve partililer eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.