Samsun

PTT'nin 175. kuruluş yıl dönümü

16:35 23 Ekim 2015
PTT'nin 175. kuruluş yıl dönümü

Samsun PTT Başmüdürü Adnan Sert ve çalışanları, PTT'nin 175. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Vali İbrahim Şahin'i makamında ziyaret etti.

Şahin, ziyarette, 175 yıldır bu topraklar üzerinde önemli hizmetler veren PTT'nin son süreçte de gelişen teknolojiyle, ortaya çıkan yeni imkanlarla kendisini güçlendirerek bulunduğu hizmetleri daha etkin bir şekilde hayata geçirmek için gayret gösteren bir teşkilat olduğunu söyledi. 

PTT'nin aynı zamanda tüm dünya ülkelerine hizmet ettiğini de vurgulayan Şahin, şunları kaydetti:

"PTT benim evladım gibidir. PTT logosunda benim çok emeğim vardır. Bu logo benim PTT Genel Müdürlüğünü yaptığım zamanda yaklaşık altı aylık bir çalışmanın ürünüdür. Bu logoyu ben yaptırdım, bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim. Yüzlerce logo içerisinden bu logoyu seçtik. PTT Genel Müdürü olarak iki yıla yakın görev yaptım. PTT'de bir çok yeni değişiklikler yaptık. Bugün PTT çalışanlarının logosunu ve bayrağını gururla taşıdığı bir kurum halini aldı. Burada her birinizin çok emeği ve payı var."

PTT benim zamanımda kurumlar vergisinde 38. sıraya yükseldi. PTT bana Türkiye'de ilk defa yapılan yılın idarecisi ödülünü kazandırdı. Bu anlamda PTT'nin bende çok özel bir yeri var. Tekrar kuruluşunuzun 175. yılını yürekten kutluyorum. PTT teşkilatında görev yapan bütün arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Sert ise başlattıkları değişim ve gelişim hamlesinin hızla devam ettiğini söyledi.

Türkiye’nin zarar eden kuruluşundan kar eden kamu kuruluşu haline geldiklerini dile getiren Sert, 40 bin personel, 5 bin araç filosu ve 4 bin 500'ün üstünde iş yeriyle hizmetlerine devam ettiklerini açıkladı.

Sert, günün anısına Şahin'e özel pul logolarını içeren bir albüm ve çiçek takdim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.