Samsun

Türkiye sandık başında

15:28 01 Kasım 2015
Türkiye sandık başında

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, sandıktan oyunu kullandı

 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 1 Kasım Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

Yılmaz, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğündeki 2251 no'lu sandıkta oyunu kullandıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün Türkiye'nin demokrasi tarihindeki en önemli günlerden biri olduğunu söyledi.

Vatandaşlık görevini yapmak için sandık başına giderek oylarını kullandıklarını dile getiren Yılmaz, "Herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Geçtiğimiz süreç içerisinde her platformda bu seçimin önemini vurguladık" dedi.

Bu seçimin Ortadoğu coğrafyası üzerinde hesabı kitabı olanların büyük hevesle beklediği bir seçim olduğunu vurgulayan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Çünkü Türkiye, Ortadoğu coğrafyasında demokrasi ile yönetilen bir ülke. Demokrasinin Türkiye'de sağlıklı yürümesi Ortadoğu'da gözü olanların heveslerini kursaklarında bırakıyor. Ortadoğu'da güçlü bir ülke konumunda olan Türkiye’nin istikrarlı şekilde demokrasisini geleceğe taşıması, bazı dış güçlerin işine yarıyor, bazılarının ise yaramıyor. İşte bu seçim işine yarayanlarla yaramayanların mücadelesi. Onların Türkiye içinde de işbirlikçileri var. Bugün inşallah sandıktan demokrasi adına güzel bir sonuç çıkar ve Türkiye geleceğe emin adımlarla ilerler."

Yılmaz, Türkiye'nin geleceği için tek başına iktidarın şart olduğuna dikkati çekerek, sandıktan tek başına iktidarın çıkacağına inandığını kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.