Samsun

AK Parti İl Başkanı Göksel:

20:18 01 Kasım 2015
AK Parti İl Başkanı Göksel:

"Birlik ve beraberliğimiz, Samsun'da 6 vekil çıkarmamızı sağladı"

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "Birlik ve beraberliğimiz, Samsun'da 6 vekil çıkarmamızı sağladı" dedi.

Göksel, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinde yaptığı açıklamada, AK Parti'nin her zaman milletin yüreği, sesi ve aynası olduğunu söyledi.

Milletin iradesini göstererek AK Parti'yi yine Samsun'da birinci parti yaptığını belirten Göksel, "Fakat şöyle bir şey var, eğer oyumuzu biraz daha artırabilseydik MHP hiç vekil alamayacaktı. CHP 1 vekil alacaktı, biz 8 vekil alacaktık. Ne yazık ki bunu şu anda gerçekleştirmiş görünmüyoruz. Yurt dışından gelenlerle oyumuz biraz daha artarsa öyle bir beklenti içindeyiz" diye konuştu.

Samsun halkına tüm içtenliğiyle teşekkür eden Göksel, şunları kaydetti:

"Özellikle bizi bu yolda yalnız bırakmayan ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, ilçe teşkilatlarımız, mahalle teşkilatlarımız ve sandık yönetim kurulları olmak üzere tüm teşkilatlarımız birbirine kenetlendi. Hatta dışarıda kalan tüm teşkilatları topladık, hep beraber seçime çalıştık. Bu birlik ve beraberliğimiz, Samsun'da 6 vekil çıkarmamızı sağladı. Aslında beklentimiz 7 veya 8 vekildi. Bu ortamda bu şekilde çalıştık ama buna ulaşamadık. İnşallah biraz daha çalışıp bir dahaki seçimlerde Samsun'umuzu daha yüksek yerlere getireceğiz."

Samsun'da şimdiye kadarki en yüksek oy oranına ulaştıklarını aktaran Göksel, "Samsunumuzu ve ülkemizi çok güzel günler bekliyor. AK Parti iktidarı ile Samsun ve Türkiye çok mutlu, çok umutlu günlerde hep beraber olacak inşallah" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.