Samsun

Aydın Ticaret Borsası’ndan STSO’ya ziyaret

17:00 29 Kasım 2015
Aydın Ticaret Borsası’ndan STSO’ya ziyaret

  Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı'yi makamında kabul etti.

Bir proje kapsamında görüş alışverişinde bulunmak için Samsun’a gelen Aydın Ticaret Borsası Başkanı Bosnalı, STSO Başkanı Murzioğlu'yla görüştü. 

Ziyarette Bosnalı, "Zeytinyağının Pazar Payının Arttırılması Projesi” kapsamında 20 ilde etkinlik gerçekleştirdiklerini belirtti.

Bu kapsamda Samsun'da da etkinlik yaptıklarını belirten Bosnalı, "Projedeki amacımız, kişi başına düşen zeytinyağı tüketiminin arttırılması ve saf zeytinyağının tüketici ile karşı karşıya getirilmesi. Etkinliklerimizde, tüketicilere tadım uzmanlarımız tarafından, kaliteli zeytinyağını nasıl ayırt edebilecekleri, kaliteli zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgiler verilerek, sağlıklı ve bilinçli bir tüketici kitlesi oluşmasına katkı sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

STSO Başkanı Murzioğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çok derin, çok köklü bir kültüre sahip olan ülkemizin, her bölgesinde kendine has yetiştirilen değerli ve kaliteli ürünleri var. Bir yandan ürünlerimizin tanıtımını yaparken, diğer yandan markaya ve ticari değere dönüşmelerini sağlamalıyız. Sizleri de buna katkı sağladığınız için kutluyorum" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.