Samsun

Samsunspor Kulübü Başkanı Tutu:

12:27 03 Aralık 2015
Samsunspor Kulübü Başkanı Tutu:

"Denizlispor maçını kayıpsız geçmek istiyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da kulüp başkanı Erkurt Tutu, Denizlispor maçını kayıpsız geçmek istediklerini söyledi.

Tutu, Nuri Asan Tesisleri'nde AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu haftaki Denizlispor maçının kendileri açısından önemli olduğunu belirtti. 

Her maçın ayrı önemi olduğuna dikkati çeken Tutu, "Denizlispor maçı da hedeflerimiz doğrultusunda önümüzdeki engellerden biri. Bu engeli kayıpsız geçmek istiyoruz. İki hafta üst üstte kaybettik. Ligde bunlar zaman zaman oluyor ama önemli olan, maç kaybettiğinizde, kazandığınız gibi dik durabilmektir. Kentimizin desteğiyle yeniden galibiyet serisine başlarız" ifadelerini kullandı.

Hiçbir zaman birlik ve beraberliklerini bozmayacaklarını dile getiren Erkurt Tutu, kazanmak kadar kaybetmenin de olduğunu ama taraftarların desteğini esirgememesi gerektiğini kaydetti.

Takıma sonuna kadar güvendiğini vurgulayan Tutu, "İnşallah el birliğiyle ligin sonunda başarıyı yakalayacağız" şeklinde görüşünü dile getirdi.

Öte yandan Samsunspor, 5 Aralık Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Denizlispor maçının hazırlıklarının Samsun'daki bölümünü tamamladı. Teknik direktör Ümit Özat yönetiminde, Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan antrenmanda kırmızı-beyazlı futbolcular, ısınma koşusu ve kültür fizik hareketleri yaptı. Antrenman, pas çalışmasıyla sona erdi. 

Antrenmana, sakatlıkları bulunan Hasan Kılıç, Taha Yalçıner ve Ercan Yazıcı katılmadı.

Samsunspor kafilesi, antrenmanın ardından hava yoluyla İstanbul aktarmalı Denizli'ye gitti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.