Samsun

Terme Belediyesinde araç takip sistemi faaliyete geçti

17:53 10 Aralık 2015
Terme Belediyesinde araç takip sistemi faaliyete geçti

Terme Belediyesinde, belediye envanterinde bulunan araçların takibi, hizmet kalitesi ve verimliliğin artması için araç takip sistemi kuruldu.

Kurulan sistem ile araçların işe başlama ve iş bitirme zamanları, hızı, konumu, günlük yapılan kilometre gibi bilgileri kontrol edilecek. Bu sayede yakıtta tasarruf, rölanti sürelerinde düşüş, doğru rota kullanımı, bakım maliyetlerinde azalma gibi konularda iyileşme sağlanması hedefleniyor.

 Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, yaptığı açıklamada, ilk etapta Belediye bünyesinde hizmet veren 48 hizmet aracına takip sistemi kurduklarını söyledi.

Vatandaş memnuniyetini sağlamak için hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı istediklerini vurgulayan Kul, "Bunun için öncelikle araç ve ekip sayımızı artırdık. Araç parkımızı yeni ve modern araçlarla takviye ettik. Bu aşamadan sonra şimdi de ekip ve araç parkımızı sahada takip etmek için araç takip sistemini hayata geçirdik. Bu sayede gün içerisinde çalışması biten bir ekibimizi, yaptığımız iş planları doğrultusunda hızlı şekilde bir sonraki işe yönlendirebiliyoruz. Amacımız Terme için her zaman en iyi, en hızlı en kaliteli hizmeti üretmek" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.