Samsun

AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş:

15:58 20 Aralık 2015
AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş:

"Verdiğimiz bütün sözleri bugüne kadar olduğu gibi yapacağız, vaatlerimizi tek tek gerçekleştireceğiz"

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Verdiğimiz bütün sözleri bugüne kadar olduğu gibi yapacağız, vaatlerimizi tek tek gerçekleştireceğiz" dedi.

Köktaş, AK Parti Canik İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Burada konuşan Köktaş, 64. Hükümetin tam anlamıyla bir reform hükümeti olacağını söyledi.

Milletin kendilerine verdiği desteğe ve emanete en güçlü şekilde bugüne kadar olduğu gibi sahip çıkmaya devam edeceklerini ifade eden Köktaş, "Bugünün ihtiyaçlarına cevap vermenin ötesinde, başta çocuklarımız ve gençlerimiz için olmak üzere, geleceğin Türkiye’sini inşa etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

Köktaş, 64. Hükümetin 2016 yılında gerçekleştireceği eylem planında gençlere önemli desteklerin sağlanacağını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakdi destek verilecek. 50 bin yetmedi mi, 100 bin lira kredi desteği sağlanacak. Gençlerin genel sağlık sigortası prim borçları sıfırlanacak. Lise veya üniversite mezunu gençlerimizin genel sağlık sigortası giderlerinin iki yıl süreyle gelir testi yapılmaksızın ve prim alınmaksızın devlet tarafından karşılanması sağlanacak. Öğrenim gören gençlerimizin pasaport harcı kaldırılacak. Verdiğimiz bütün sözleri bugüne kadar olduğu gibi yapacağız, vaatlerimizi tek tek gerçekleştireceğiz."

Samsun'da ekonomik açıdan yaşanan sıkıntıların yakın takipçisi olacaklarını vurgulayan Köktaş, "Bununla ilgili olarak ilimizde Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği yapan firma sahipleri ve temsilcileri ile geçtiğimiz hafta sonu bir araya gelerek konuyu ele alarak değerlendirmelerde bulunmuştuk. Bakanımız, Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte şehrimizin, bugün ve yarın buna benzer olaylarla karşılaşmaması için elimizden gelen gayretli çalışmayı sarf ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.