Samsun

Vali Şahin dereceye giren sporcuları ödüllendirdi

18:25 15 Ocak 2016
Vali Şahin dereceye giren sporcuları ödüllendirdi

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Şahin, uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporcular Ali Topaloğlu, Ömer Faruk İlkin ve Gökhan Günaydın'ı makamında kabul ederek, ödüllendirdi.

Şahin, ziyarette, Güney Afrika'da düzenlenen atletizm şampiyonasında gülle atma ve 100 metre atletizm koşusunda iki altın, disk atmada gümüş madalya kazanan Ali Topaloğlu, Hollanda'da yapılan dünya çocuk oyunları cirit atmada altın, gülle atmada bronz madalya kazanan Ömer Faruk İlkin ile Sırbistan’da düzenlenen Balkan Güreş Şampiyonasında gümüş madalya kazanan Gökhan Günaydın ile bir araya geldi.

Milli sporcuların antrenörleri Orhan Yüzer ve Hüseyin Sivri'den şampiyonalar ve elde ettikleri dereceler hakkında bilgi alan Şahin, sporculara başarılarının devamını diledi.

Şahin, şunları kaydetti:

"Çünkü sizler gerek atletizm, gerek güreş ve gerekse diğer branşlarla ilgili normal sporcularımız veya özel sporcularımız olsun, var güçlerinizle çalışıyorsunuz. Ülkemizin bayrağını göndere çektirme konusunda büyük gayretler sarf ediyorsunuz. Bundan dolayı sizleri yürekten kutluyorum, kucaklıyorum. Sizlerin her zaman yanınızda olacağız."

Şahin, sporcuları Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.