Samsun

Samsun Canik Belediyespor Başantrenörü Öztürk:

22:37 19 Ocak 2016
Samsun Canik Belediyespor Başantrenörü Öztürk:

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Samsun Canik Belediyespor'un başantrenörü Mehmet Can Öztürk, hafta sonu sahalarında Abdullah Gül Üniversitesi ile oynayacakları maçı kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediyespor'a yenildiklerini ve 4 maçlık galibiyet serisinin bozulduğunu dile getirdi.

Abdullah Gül Üniversitesi karşısından galibiyet hedeflediklerini söyleyen Öztürk, "Abdullah Gül Üniversitesi'nin gücünü biliyoruz. Ligin iyi takımlarından, Avrupa Ligi'nde mücadele ediyorlar. Sahamızda elimizden geleni yapıp, kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi.

Karşılaşmanını hazırlıklarına başladıklarını dile getiren Öztürk, "Takımda hasta ve sakat oyuncularımız var. İnşallah maça yetişecekler. Yarın sahamızda Orduspor ile hazırlık maçı yaparak, çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Öte yandan Karadeniz ekibi, Hasan Doğan Spor Salonu'nda başantrenör Öztürk yönetimindeki antrenmanda kuvvet ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.