Samsun

Muhtarlara sözleşmeli er tanıtımı yapıldı

14:14 04 Şubat 2016
Muhtarlara sözleşmeli er tanıtımı yapıldı

Samsun'un Havza ilçesinde Havza, Kavak, Vezirköprü, Ladik ve Asarcık'taki mahalle muhtarlarına yönelik Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı tarafından sözleşmeli er temini ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Havza Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığından Piyade Albay Hüseyin Rahmi Kabakçı, Personel Yüzbaşı Murat Dönmez, Havza İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgür Kumkayır ile Havza, Kavak, Vezirköprü, Ladik ve Asarcık mahalle muhtarları katıldı.

Albay Kabakçı, Kara Kuvvetleri Komutanlığının yetişmiş personel ihtiyacını karşılamak maksadıyla sözleşmeli er alımı yapacağını, gönüllülük kaydı ile gençlere gururlu bir meslek ve onurlu bir hayat için imkan sağlandığını ifade etti.

Yüzbaşı Dönmez ise başvuru şartları, seçim aşamaları, sözleşme ve hizmet şartları, özlük hakları ve başvuru yeri hakkında bilgi verdi. Sözleşmeli erlik için askerlik hizmetini henüz yerine getirmemiş veya tamamlamış olanlar ile halen silah altında olanların müracaat edebileceklerini bildiren Dönmez, müracaatların Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığına yapılacağını anlattı.

Dönmez, başvuru ve detaylı bilgi için Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığının "466 59 13" numaralı telefonlarından kendilerine ulaşılabileceğini ifade ederek, bu dönem sözleşmeli er müracaatlarının 8-10 Mart tarihlerinde yapılacağını kaydetti.

Toplantının ardından muhtarlara sözleşmeli er alımı ile ilgili broşür ve afiş verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.