Samsun

Milletvekili Köktaş, Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti

16:51 20 Şubat 2016
Milletvekili Köktaş, Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti

Programa İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karagöz ve dernek üyeleri katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Atakum Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen programa katıldı.
Dernek tarafından düzenlenen Atakum Kültür ve Eğlence Merkezi'nde düzenlenen "Tirit Yemeği"ne katılan Köktaş, Ankara ve Diyarbakır'da yaşanan terör saldırılarını kınayarak, patlamadan 3 dakika önce aynı noktadan geçtiğini söyledi.
Terörün kimi ne zaman hedef alacağı, hangi adreste olacağının belli olmadığını dile getiren Köktaş, "Terörü yapanların dili, dini, ırkı olmadığını yıllardır söylüyoruz. Bundan önce de yine Ankara Tren Garı'nda, İstanbul Sultanahmet'te, Şanlıurfa Suruç'ta yapılan hain saldırılarda vatandaşlarımız hayatlarını kaybetti, güvenlik güçlerimizi şehit verdik. Bir kez daha yaşanan hain terör olaylarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Yaralılarımıza Rabbim acil şifalar versin" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.