Samsun

Canik Belediyespor Başantrenörü Öztürk:

19:33 22 Mart 2016
Canik Belediyespor Başantrenörü Öztürk:

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Canik Belediyespor'un başantrenörü Mehmet Can Öztürk, 3 maçtan 2 galibiyet çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-off iddiasını sürdürmek için geriye kalan 3 maçtan en az ikisini kazanmaları gerektiğini belirtti. İki maçı kazanmaları halinde yüzde 100 play-off'a gireceklerine işaret eden Öztürk, 3 maçtan sadece 1 maçı kazanmaları halinde averaja bakılacağını dile getirdi.

Peş peşe Beşiktaş, Orduspor ve Yakın Doğu Üniversitesi ile oynayacaklarını bildiren Öztürk, "Hedefimiz 3 maçtan 2 galibiyeti çıkartmak. Son oynadığımız Galatasaray maçındaki performansını önümüzdeki maçlarda da sürdürebilirsek bunu gerçekleştirebileceğimize ve play-off'a gireceğimize inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

İlk maçın Beşiktaş ile olmasının kendileri için dezavantaj olduğuna işaret eden Öztürk, şöyle konuştu:

"Beşiktaş'ın da bizim gibi play-off iddiası var. Galatasaray karşısındaki oyunumuzu deplasmanda Beşiktaş'a karşı sergilemeye çalışacağız. Onlar da play-off'a girmek için çabalıyor, çok iyi kadroları var, ligde daha iyi noktada olmaları gerekiyordu. Ancak onlar da istedikleri sonuçları alamadı. İyi, iddiası bulunan iki takımın güzel maçı olacak ama tabii ki kazanan taraf biz olmak istiyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.